Tierenteyn-Verlent | Azijnen en Gastrique
17081
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17081,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Azijnen en Gastrique

Dit product wordt als sinds de jaren ’50 door Vve Tierenteyn-Verlent geproduceerd. De gastrique – op basis van dragon, sjalot, peper en azijn – vormt de ideale basis voor bearnaisesaus, hollandaisesaus of mayonaises en dressings en is tevens een vaste waarde in menig professionele keuken

Azijn op basis van dragon

Azijn op basis van rode wijn

Balsamicoazijn

Azijn op basis van frambozen

Azijn op basis van sherry

Knapperige zure uitjes in een door ons samengestelde witte wijnazijn

Knapperige zure augurkjes in een door ons samengestelde witte wijnazijn

Ten huize opgelegde fijne kappertjes, vol van smaak