1 week geleden
Deze schilderijtjes werden ons doorheen de jaren geschonken. …En hoewel onze gevel onveranderd blijft, voelt het een beetje tijdreizen wanneer ik er lang naar kijk. ... Lees meerLees minder
3 maanden geleden
Ter inspiratie: MOSTERDBROOD 👩🍳 INGREDIËNTEN: 250ml water, 15g mosterdzaad, 10g grove mosterd, 2,5g kurkuma, 2,5g zout, 350g witte bloem, 100g tarwebloem, 5g verse gist, 1 ei BEREIDINGSWIJZE: 1) verwarm de oven op 200 graden 2) los de gist op in lauw water 3) meng de bloem, het mosterdzaad, de kurkuma, het zout en maak een hoopje met een kuiltje in het midden 4) giet de opgeloste gist in het kuiltje 5) kneed gedurende 10min, voeg de grove mosterd toe en voeg indien nodig water toe, maak er een bolletje van 6) leg het bolletje op een ingevette bakplaat en dek af met een keukenhanddoek, laat rijzen tot het bolletje verdubbeld is van grootte 7) bestrijk het bolletje met het losgeklopte ei, besprenkel met mosterdzaadjes 😎 zet in de over gedurende 25min! ... Lees meerLees minder
4 maanden geleden
Eens het mosterdzaad in de bloemetjes zetten ... Lees meerLees minder