Tierenteyn-Verlent | Kip op zijn Oosters
16695
post-template-default,single,single-post,postid-16695,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

Kip op zijn Oosters

Kip op zijn Oosters

Iedereen is terug van vakantie en het is tijd om bij te praten! Niets zo gezelligs als een lekker zelfgemaakt dinertje. En om het vakantiegevoel nog even vast te houden kan je kip op zijn Oosters maken.

Ingrediënten: 2el mosterdfruit, 2el tomatenpuree, 2el rode bessen gelei, 2el zure uitjes, 1el pickles, 1el curry poeder, 1 kip van +/- 1kg.

Snijd de gebraden kip in stukken en schik ze in een vuurvaste schotel. Meng het mosterdfruit, de tomatenpuree, de pickles, de uitjes, de rode bessen gelei en de curry met het ontvette braadvocht en giet de verkregen saus over de stukken kip.(Eventueel laten overnachten). Het geheel opwarmen en opdienen met rijst en eventueel sla.