Mosterd, pickles en sauzen - Tierenteyn-Verlent
17128
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17128,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Mosterd,Pickles en Sauzen

mosterd

De specialiteit van het huis, een ambachtelijk vervaardigde mosterd met scherpe smaak en gladde textuur

Grove-mosterd

Variant op de huismosterd, het toevoegen van heel mosterdzaad zorgt voor een grove textuur, maar met dezelfde scherpe smaak.

[Optimized] pickels

Een saus op basis van azijn, gevuld met zure uitjes, augurkjes en bloemkoolroosjes, en gekruid met mosterd en kurkuma. De Tierenteyn-pickles worden gekenmerkt door een volle smaak die de balans zoekt tussen zoet en zuur

kruidenmayonaise

Een saus op basis van mayonaise, vermengd met peterselie, dragon, kervel, bieslook, peper en look

[Optimized] coctailsaus

Een saus op basis van mayonaise en ketchup, op smaak gebracht met paprika en een scheutje whisky

mostarda

Oorspronkelijk Italiaanse specialiteit, bestaande uit een mengeling van gedroogd fruit, glucose en mosterdolie. Een eerlijke smaakmaker voor wildsauzen of zoetzure gerechten

mayonaise

Een klassieke Belgische mayonaise op basis van ei en mosterd

 

currymayonnaise

Een saus op basis van mayonaise, op smaak gebracht met curry

tomatenchutney

Een zoetzuresaus op basis van tomaat. Chutney is een oorspronkelijk Indiase saus op basis van vruchten, azijn, suiker en specerijen

mangochutney

Een zoetzure saus op basis van mango. Chutney is een oorspronkelijk Indiase saus op basis van vruchten, azijn, suiker en specerijen

amandelpasta

Een mengeling van amandel, suiker en een weinig oranjebloessemessence. Heerlijk in gebak en voor vele klanten een vast ingrediënt voor hun vanillecrème!